Auto loopt slecht en slaat niet aan met warme motor.

Een raar geluid? Knarsende tandwielen? Vraag hier om hulp !
BartBeijer
Berichten: 4
Lid geworden op: 21 mei 2016, 23:29

Re: Auto loopt slecht en slaat niet aan met warme motor.

Bericht door BartBeijer » 27 mei 2016, 20:45

Inmiddels heb ik de carburateur en brandstoftank met kraan gereinigd en afgesteld. Vlotternaald stond 10 mm te laag afgesteld en is niet lek. Caburateur was sterk vervuild net als de filters. Nu maar eens goed testen...

Gebruikersavatar
rondjerijder
Berichten: 346
Lid geworden op: 29 apr 2016, 18:38
Locatie: Groninger Veenkoloniën

Re: Auto loopt slecht en slaat niet aan met warme motor.

Bericht door rondjerijder » 28 mei 2016, 08:54

Ben zeer benieuwd.
Bedoel je met die 10 mm dat het niveau van de brandstof in de vlotterkamer,10 mm te laag stond of juist te hoog ?

Gebruikersavatar
eeuwige_student
moderator
Berichten: 4226
Lid geworden op: 18 nov 2010, 13:23
Locatie: Herten
Contacteer:

Re: Auto loopt slecht en slaat niet aan met warme motor.

Bericht door eeuwige_student » 28 mei 2016, 09:00

Als de naald 10 mm te laag stond, zat er dus 10mm aan pakkingsringen tussen? Lijkt mij een beetje vreemd......

Super 5 Devil
Berichten: 279
Lid geworden op: 03 feb 2011, 23:14
Locatie: Uden (Noord-Brabant)

Re: Auto loopt slecht en slaat niet aan met warme motor.

Bericht door Super 5 Devil » 06 jun 2016, 21:04

Ik heb dezelfde soort problemen gehad, op het lekken na dan, en bij mij was het de ontsteking die niet goed was. In mijn geval was de bougiekabels en bougiestekkers vervangen de oplossing. Eventueel zouden de bobines ook nog sluiting kunnen hebben.
Succes met de hobby!
Trammelantje?... Okay, maar wel een auto met historie!

Plaats reactie