Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Werken je lampjes niet meer? Doet je ruitenwisser het niet? Vraag hier hulp !
Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1554
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door Trabantenaar » 05 mei 2016, 20:23

Haha nooduitgang op je deur :lol:
Zou ik op me dakje moeten hebben zoals bij een bus :P

Mooi dat het is opgelost 8-)
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1554
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door Trabantenaar » 05 mei 2016, 20:53

ruton schreef:AfbeeldingIk ken het als een relais
Zit er echt niet in hoor :?
Zie dat t normaal tegen het schutbord moet zitten, daar zit niks bij mij.
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
eeuwige_student
moderator
Berichten: 4148
Lid geworden op: 18 nov 2010, 13:23
Locatie: Herten
Contacteer:

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door eeuwige_student » 05 mei 2016, 21:32

Een 1.1 is ook geen echte trabant :-)

Gebruikersavatar
Trabantenaar
Berichten: 1554
Lid geworden op: 13 jul 2011, 22:45
Locatie: Echt
Contacteer:

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door Trabantenaar » 05 mei 2016, 21:37

eeuwige_student schreef:Een 1.1 is ook geen echte trabant :-)
jaja dat weten we nou wel :mrgreen:

Maar ik snap ineens waarom de lichtschakelaar + kabel die naar de accu loopt stikheet word... Toch maar eens een keer een relais tussen zetten.
Dubbel zo taktisch...

Mijn andere hobby: http://www.pobresh.com

Gebruikersavatar
michiel01
Berichten: 299
Lid geworden op: 12 dec 2011, 21:51
Locatie: Meppel

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door michiel01 » 06 mei 2016, 06:44

Plaatje komt ook uit een bus!
In het verleden contacten gehad bij Arriva hier in Meppel en die hadden af en toe sloop bussen staan.
Daar komt ook de gele bedrading onder de kap vandaan want die draden zijn genummerd en heb zelf een schema gemaakt met die extra zekeringkast.
Rookworst zonder R is ookworst.

Gebruikersavatar
Haiko
moderator
Berichten: 4194
Lid geworden op: 12 nov 2010, 17:35
Locatie: Oudehorne, Fryslân

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door Haiko » 06 mei 2016, 08:10

Jij sloopt bussen van Arriva, wij maken ze hier in Heerenveen (VDL Bus&Coach) :mrgreen:
Trabant 601, HP750 anhänger
IFA Service Noord, onderhoud aan Trabant, Wartburg en Barkas B1000 in Friesland en omgeving

Gebruikersavatar
michiel01
Berichten: 299
Lid geworden op: 12 dec 2011, 21:51
Locatie: Meppel

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door michiel01 » 06 mei 2016, 09:09

Dat van die sloopbussen was alweer 10 jaar geleden.
Toen gingen die Daf MB230 eruit en werden ze verschreddert.
Maar mocht voor dat ze afgevoerd werden nog even "boodschappen"doen.
Rookworst zonder R is ookworst.

Gebruikersavatar
michiel01
Berichten: 299
Lid geworden op: 12 dec 2011, 21:51
Locatie: Meppel

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door michiel01 » 06 mei 2016, 12:11

eeuwige_student schreef:Een 1.1 is ook geen echte trabant :-)
Niet helemaal mee eens,
Een mens met plastische chirurgie en een donor hart is toch ook nog een mens?!?

Nog wat,zag vandaag in de buurt een 1.1 staan.
Deze woont daar en staat in de winter ook op stal.

Afbeelding
Rookworst zonder R is ookworst.

Gebruikersavatar
michiel01
Berichten: 299
Lid geworden op: 12 dec 2011, 21:51
Locatie: Meppel

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door michiel01 » 06 mei 2016, 13:47

@Trabantenaar,hier een schema van 1.1 elektriek.
Bron: Pools sleutelboek die ik heb.

Afbeelding

Afbeelding
Rookworst zonder R is ookworst.

Gebruikersavatar
ruton
moderator
Berichten: 4228
Lid geworden op: 12 nov 2010, 18:01
Locatie: Westelijke Mijnstreek

Re: Laadstroom lampje,grootlicht lampje en claxon.

Bericht door ruton » 06 mei 2016, 16:09

Voor de 1.1 is er blijkbaar geen algemeen allesomvattend electroschema meer, maar is het opgedeeld in kleinere groepen.
zie hier: http://trabitechnik.com/index.php?page= ... 54&lang=de

Plaats reactie